Salutació de la presidenta de SINERA, Concepción Velarde

SINERA, és una mútua de previsió social, que treballa sota els principis de democràcia, solidaritat i sense afany de lucre. Una entitat oberta a la participació de totes aquelles persones que vulguin treballar col·lectivament en la promoció del mutualisme i la defensa de l’associacionisme veïnal.

L’òrgan sobirà de l’entitat és l’ Assemblea General que expressa la voluntat social i és una oportunitat per escoltar la veu dels socis i sòcies. Aquest procés reflecteix la nostra filosofia, democràcia, participació i proximitat.

És el moment de mantenir la nostra activitat de previsió social a prop dels nostres veïns i veïnes. Reforçar els nostres valors com a entitat sense afany de lucre, comportament ètic, compromís social i promoció del associacionisme veïnal.

Com a Presidenta i en nom de la Junta Directiva volem expressar el nostre agraïment a totes les persones que col·laboren de forma voluntària i solidària en les Associacions Veïnals, i que fan possible que SINERA i altres iniciatives sorgides del moviment veïnal siguin una realitat en els nostres  barris.

Des de aquí animem a la participació dels veïns i veïnes, tant en les associacions veïnals com en els òrgans de la mutualitat.

Benvigudes i Benvinguts a Mutualitat Veïnal SINERA!