Qui som

Qui som

Som una mutualitat de previsió social sense ànim de lucre que actua segons els principis de solidaritat i democràcia. Sinera va sorgir de l’experiència de les vocalies d’enterrament existents en diferents associacions veïnals de Catalunya, en les quals les despeses de l’enterrament d’un veí o veïna eren assumides entre totes les persones sòcies de l’entitat veïnal. Es va constituir el novembre de 1994 i els seus fundadors i socis protectors van ser la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), la Federació Comarcal del Baix Llobregat, la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) i la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de l’Hospitalet (FAV L’Hospitalet).

La nostra entitat està oberta a la participació de totes aquelles persones que vulguin treballar col·lectivament en la promoció del mutualisme i la defensa de l'associacionisme veïnal.

L'assemblea general, l'òrgan sobirà de la nostra entitat, expressa la voluntat social i és una oportunitat per escoltar la veu de les persones sòcies. Aquest procés reflecteix la nostra filosofia, democràcia, participació i proximitat.

92
Associacions veïnals
28650
Persones protegides

Actualment col·laboren amb nosaltres més de 135 associacions veïnals de tot Catalunya. Protegim més de 48.000 persones arreu del territori.

La nostra activitat està marcada pel compromís i la responsabilitat. El veïnat hi participa de forma activa i col·labora en la gestió de les associacions, que són un eix fonamental en la vertebració dels nostres barris.

Gestionamos servicios básicos eficazmente, demostrando que es posible ofrecer calidad a precios muy razonables

HORARI D'ATENCIÓ D'OFICINA

De dilluns a dijous de 9h. a 18h.

Divendres de 9h. a 14h.

S’atendrà presencialment concertant cita prèvia mitjançant al telèfon 93.268.91.30 o per correu electrònic: sinera@sinera.cat